Der er mange muligheder for et vue ud over London skyline. London er enorm – og det får man indtryk af fra højden, hvis udsigten fra flyveren ikke var god nok. Man kan selvfølgelig også nyde udsigten fra en af Londons rooftop barer. Læs mere her

The shard – Vesteuropas højeste bygning
Med sine 310 meter, er The Shard Vesteuropas højeste bygning. I stueetagen er der butikker og udstilling, mens resten af tårnet består af både hotel, restaurant og luksuslejligheder. Køb billetter på nettet, så slipper du for at stå i kø, når du skal op i tårnet. Hvis du ikke har behov for at komme op til det højeste udsigtspunkt i tårnet, kan du stadig højt op i tårnet og få en flot udsigt over Londons skyline, helt gratis og uden kø! Tag elevatoren op til 31. etage og nyd en middag eller en drink. Læs mere her.
Adresse: 32 London Bridge St, London SE1 9SG

Sky Garden – Londons højeste offentlige have
Fra 155 meters højeste kan du sidde i græsset og få en 360 graders udsigt over London. Der er også en bar og flere restauranter. Skyskraberen ligger tæt på Tower of London i øst. Det giver således god mening at kombinere en tur i Sky Garden med f.eks. en bådtur på Themsen eller et besøg i Tower of London. Sky Garden som ligger på 20 Fenchurch Street er gratis at besøge, men man skal booke billetter i forvejen og der er kun et vis antal pr. dag. Så book i god tid. Læs mere her.
Adresse: 20 Fenchurch Street, London EC3M 3BY

London eye – et kæmpe pariserhjul
London er et stort pariserhjul i midten af London. Det er 135 meter højt og over en time for du rig mulighed for at se ud over det centrale London. Læs mere her.  
Adresse: Lambeth, London SE1 7PB, Storbritannien

Vertigo 42 – Londons højeste champagne bar
Nyd udsigten mens du slapper af med et glas champagne eller en drink. Priserne er måske lidt krydret, men hvis du tænker på det som at betale for at se et med fantastisk udsigt over hele London, begynder det at give mening. Det er et idealt før eller efter middag venue, men husk at reserverer bord. Læs mere her.
Adresse: Level 42, Tower 42, 25 Old Broad Street, London EC2N 1HQ

ArcelorMittal Orbit – tilbage til de olymiske lege
ArcelorMittal Orbit-tårnet blev opført til de olympiske lege i 2012 og ligger i Olympic Park i den nordøstlige del af London. Det er 114 meter højt, og udsigtsplatformen ligger i 80 meters højde. Man kan tage en elevator op, og trappen ned har 455 trin. Reserver billet på forhånd på tårnets hjemmeside, da der kun tillades et vist antal personer ad gangen. Læs mere her.
Adresse: Queen Elizabeth Olympic Park, 3 Thornton Street, London E20 2ST

Duck and Waffle eller Sushi Samba
Duck and Waffle er en restaurant med fantastisk udsigt over London. Derudover er stedet åbent hele døgnet, så her er den perfekte mulighed for at opleve solnedgang eller solopgang mens du nyder din and og vaffel. På etagen nedenunder finder du Sushi Samba – som efter vores mening overgår Sticks and Sushi på toppen af Tivoli Hotellet i København et par hunderede gange. Læs mere her.
Adresse: Heron Tower, 110 Bishopsgate, London EC2N 4AY

Primrose Hill – gratis udsigt
Selvom pengepungen måske er ved at være tom efter for meget shopping, så bliver du ikke snydt for at opleve en fantastisk udsigt over London. Primrose Hill, ligger i en park, og tilbyder en flot udsigt over byen – helt gratis.

St Paul’s Cathedral
Bevæg dig op i toppen af den smukke katedral og få en fantastisk panorama udsigt af London. Læs mere her.
Adresse: St. Paul’s Churchyard, London EC4M 8AD

Bestig O2
Bestig O2 koncerthallen og blive belønnet med en fantastisk udsigt over Canary Wharf. Med udsigt over Canary Wharf bliver det sværere at se andre dele af byen, men det er et sjov aktivitet at gøre i London og absolut værd at tjekke ud. Læs mere her.
Adresse: Peninsula Square, London SE10 0DX

Emirates Air Line – svæv over London
Emirates Air Line er en svævebane, der krydser Themsen og er en anden god måde at få en strålende udsigt over hele London. Selvfølgelig, det er ikke gratis, men det koster kun £ 3.30 hvis man har et oyster card (Londons form for rejsekort). Læs mere her.
Adresse: Unit 1, 2, 3 & 4, Emirates Cable Car Terminal, Edmund Halley Way, London SE10 0FR