1. Drop taxaen
Bare rolig, selvom det selvfølgelig er billigere bare at gå fra sted til sted, så er det ikke realistisk i den her store by. Oyster card er din bedste ven. Londons tube system, som har eksisteret siden 1930’erne dækker efterhånden hele London og du er garanteret et stop nær det sted du gerne vil se i London. Kortet kan du bestille hjemme fra Danmark inden du tager sted, men bestil det nogle uger inden, så du når at få det inden du skal afsted. Ellers er kortet utroligt nemt at få når du ankommer til London. Du trækker det bare i en automat på en af tube stationerne. Det koster 5 pund, men dem kan du få tilbage inden du tager hjem, ved at afleverer kortet. Når kortet skal tankes op, gør du det også bare på stationen. Derudover kan kortet også bruges i busserne, tramp og thames clipper (både). Derudover hvis du bruger 8 pund på transport på en dag, så stopper de med at trække fra turene resten af dagen – så derefter er det gratis!

2. Samme musicals, men billigere
Hvis du køber billetterne på dagen er det muligt at få billetter til lige det show du vil, til halv pris! Skynd dig til TKTS boden på Leicester Square tidligt om morgenen og se om der stadig er udsolgte billetter til det show du vil se. Ellers kan vi næsten garanterer at alle shows er fantastiske, så ligegyldig hvad du ender med, så bliver det en fantastisk oplevelse. Det kan selvfølelig være at der ikke er lige præcis det antal sæder i skal bruge så i kan sidde ved siden af hinanden.

3. Se London fra oven – gratis
Smut op på Primrose Hill og nyd udsigten over London, eller smut op og få en fantastisk udsigt over London fra Sky Garden, som ligger midt i London. Helt gratis – husk dog at booke en tid på deres hjemmeside.

4. En bådtur på Thames
Det er selvfølelig ikke gratis med en tur på thames på en båd med stort festlig middag og live musik, eller afternoon tea. Hvis du har pengene, kan du selvføgelig gøre det, ellers har du også mulighed for at få en bådtur til en brøkdel af prisen. Hvis du vil spare 70% så prøv Thames Clipper, som er en del af det offentlige transport system i London og sejler forbi de præcis samme sights. Husk dit oyster card – da du kan betale med det!

5. Gratis museumsbesøg
Mange af Londons storslåede museer er faktisk helt gratis at besøge og de er fantastiske! Så der er ingen undskyldning for ikke at smutte forbi the British museum og se mumier, eller ægte dinosaur skeletter på The National History Museum, eller hvis du er til krigshistorie, spioner og holocaust – så er det The Imperial War Museum. Er du kunst interesseret? Så er Tate Modern og National Gallery et besøg værd.

6. (Næsten) gratis hop on sight seeing tour 
Hop på bus nr.453 fra Marylebone og tage det hele vejen til syd London. På turen kommer du gennem: Oxford Circus, Regent Street, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Downing Street (hvor premierministeren bord i nr. 10), Big Ben og Houses of Parliament, London Eye og The Imperial War Museum. Turen tager omkring en time, afhængig af trafikken i byen og koster kun omkring 1,80 pund. Derfor en del billigere end en tradionel hop on hop off bus, der koster op over 30 pund! Bus 453 køre derudover 24 timer i døgnet, så du kan få en tur forbi de vigtige sights i både dagslys og om aftenen. Deruover skal du ikke være ked af at du lige missede bussen, for den næste er der ca. 5 min. senere.

7. Nyd pause i de royale parker
Smid dig i græsset med en is eller køb ind til tapas i den nærmeste Tesco, Sansbury eller Macys og nyd en billig frokost i smukke omgivelser.

8. Besøg et af Londons madmarkeder – 30 min. før lukketid
Londons madmarkeder er fantastiske og byder på lækre kulinariske madoplevelser! Du kan ankomme tidligere på dagen og spise dig mæt i smagsprøver og på den måde spare frokosten ellers hvis du ankommer ca. 30 min. før de lokker ned, så sælger flere af sælgerne faktisk deres madretter for færre penge, helt ned til halv pris nogle steder.

9. Book din togbillet på forhånd
Hvis du ikke lige lander i Heathrow eller city airport, så har du en togtur foran dig. Den billigste måde er at booke en busbillet hjemmefra, der kan du komme til det centrale London for helt ned til 2 pund! Langt billigere end de 20 pund du nemt kan slippe for en togbillet. Men bussen tager selvfølgelig også den ekstra tid. Togbilletten kan du spare penge på ved at booke billetten hjemme fra Danmark eller hvis i er flere afsted så tjek gruppebilletterne.