Sæt dagen af. London Zoo ligger midt i byen, i den nordlige del af Regent Park. Sorry to say – men i sammenligning bliver danske Zoo’s alle som en til provinszoo’s, hvor man ærlig talt bliver bekymret over dyrevelfærden. Den er sikkert god nok i Danmark – det bliver bare en tand mere lækkert og indbydende i London.

London Zoo kan prale af at være verdens ældste videnskabelige zoo med 187 år på bagen. Den blev åbnet i 1828 og var oprindeligt beregnet til at blive brugt som en indsamling til videnskabelige undersøgelser. Den blev siden åbnet for offentligheden i 1847. I dag kan du besøge mere end 800 arter af dyr, hvilket gør den til en af de største samlinger i United Kingdom.

I begyndelsen troede man at tropiske dyr ikke kunne overleve udenfor i Londons kolde vejr så indtil 1902 blev alle dyrene holdt indendørs. Herefter blev der iværksat en større omorganisering som bragte mange af dyrene ud i det fri. Idéen var inspireret af Hamburg Zoo, og førte til nye designs af mange af bygningerne.

Besøg Gorilla Kingdom og stå ansigt til ansigt med den majestætiske vestlige Lowland Gorilla og tag en tropisk tur ind i Rainforest Life og mød mange af regnskovens arter.

Zoologisk have er et super sted til en familieudflugt. Og har man mere kraft i benene kan det jo kombineres med en gåtur i Regent park som omkranser zoo. Husk at tage kameraet med på fotosafari.

 

Nærmeste Undergrund: Camden Town (tube), Euston / Kings Cross (tog)

Info:

London Zoo

Outer Circle, Regent’s Park,