1. Krig for krigsnørder
Imperial War Museum er en oplevelse for en hver der har interesse for krig om det er fly, våben, uniformer eller generel krigshistorie. Her bliver du bl.a. klogere på 1. Verdenskrig og 2. Verdenskrig, Holocaust og spioner.

Museet er spændende for folk i alle aldre og er utrolig dygtig til at benytte interaktive medier, holde infoteksterne korte og udtrykke historien gennem fotos, film og lydbilleder.

2. Krig på de skrå brædder
London er musicalernes by, og selvfølgelig er der også en, der handler om krig. I dette tilfælde 1. Verdenskrig. Musicalen hedder War Horse og findes også på film. Hovedpersonen er en kæmpe hestedukke i træ, der bliver styret af tre dukkeførere. Selvom det er en musical om krig, er den også velegnet for store børn og unge. Book billetter her 

Se traileren her 
https://www.youtube.com/watch?v=q-bni4QqSv4 

3. Krig på havet
National Museum of the Royal Navy i Portsmouth cirka 1,5 time fra London kan man se en interaktiv udstilling om den britiske flådes rolle under 1. Verdenskrig krigen, der i stort omfang også foregik til havs. På museet er der også mulighed for at kravle ned i en ubåd fra 2. Verdenskrig se museet om Henrik VIIIs krigsskib The Mary Rose fra 1500-tallet.