London trækker ikke kun det kvindelige køn til byen med musicals og shopping. En stor turistattraktion der særligt øger interessen for London hos det mandlige køn, er muligheden for at se Premier League-kampe. Billetterne kan dog komme helt op over 2000 kr. og kan være svære at skaffe. Hvis budgettet ikke er til sådan en billet, eller du ikke når at skaffe billetterne inden turen går til London – så tøv ej!

Du har nemlig mulighed for at få en enestående oplevelse ved at tage på rundtur på et stadion – måske endda dit yndlingsholds stadion? På de guidede ture får du et indblik i klubbens historie, ser deres pokaler og høre alle de gode historier. Det er langt billigere og slet ikke så svært at få fat i billetterne.

På en typisk stadion tour kan du bl.a. glæde dig til: Et besøg bag kulisserne, et smut i spillertunnelen, en tur på plænen og et besøg i omklædningsrummet. 

Arsenal FC
Arsenal spiller på Emirates Stadium. Tag turen alene og bliv guidet af nogle af holdets profiler gennem dine høretelefoner. Hvis du hellere vil  – the real deal – så skal du prøve en Legend Tour, hvor Arsenal-legender er dine guider.

Underground: Tag til stationen Arsenal på Piccadilly Line
Læs mere her

Tottenham Hotspurs
Tottenham Hotspurs holder til på Tottenham Hotspur Stadium. Her kan du vælge mellem seks forskellige rundvisninger på stadion. Herunder en guidet tur med en af klubbens legendariske spillere som guide.

Underground: Tag til stationen White Hart Lane
Læs mere her

Chelsea FC
Holdet spiller på Stamford Bridge. Her har du mulighed for at blive guidet af tidligere spillere eller en ‘almindelig’ guide.

Underground: Tag til Fulham Broadway på District Line
Læs mere her

Fulham FC
Fulham FC spiller på stadionet Craven Cottage. Klubben startede i 1879 og er den ældste professionelle klub i London. Her er der ‘kun’ mulighed for en guidet tour med en ‘almindelig’ guide.

Underground: Tag med District Line til stationen Putney Bridge
Læs mere her