Selvom man kan få rigeligt motion ved at gå rundt i London og nemt komme op på 20-25 km om dagen, kan det være, at man savner at få pulsen lidt op. Så hvis slentreturene på Oxford street ikke lige passer til dit temperament, så er Sightjogging gennem London måske lige noget for dig?

Sightjogging er en rundvisning i London i let løb. Måske et fornuftigt valg efter aftenens besøg på byens gode restauranter? Helt i overensstemmelse med de nyeste kostråd.

Rundviserne er i god form og løber Marathon – men løber ikke længere eller hurtigere end du kan være med til. Man løber i en gruppe med max 8 personer og turene er syv til 12 kilometer lange.

Der er 6 forskellige ture man kan løbe med på, som alle er på forskellige længder, niveauer og som udforsker forskellige steder af byen. Det betyder også at de starter forskellige steder i London.

Hvis du er træt af at slentre I Londons gader, men heller ikke helt føler for en løbetur, så er der også mulighed for City Power Walking.
Turene er på engelsk og man kan løbe med kl 08, 10, og 11 afhængigt af turen. I sommermånederne, kan du komme afsted allerede kl 06.
Du kan læse mere om Sightjogging her