East End Food Tour
London er en multikulturel by, men særligt er det østlige London præget af forskellige kulturer, arkitekturer og lækre anerleders madoplevelser. Turen varer 3,5 timer og inkluderer otte autentiske smagninger. Du får bl.a. smagt britiske oste, London’s bedste bacon sandwich, lækre indiske karry retter og besøg på en ægte britisk pub.

Med en lille guidet gruppe oplever du ting, som man ikke kan læse sig til i guidebøgerne – og en god fornemmelse for byens beboere og den mad de spiser.

Få historien med
Få historie, arkitektur, kultur under huden og det varierede etniske køkken i maven. Mens du spiser dig gennem det østlige Londons gader, vil du opdage gamle romerske gravsteder, skjulte synagoger og dynamisk street art, som området er særligt kendt for.

Naturligvis inkluderer turen også fish and chips – det britiske madikon. De fleste har sikkert smagt det – men at finde den bedste er en helt anden sag.

Maden på turen svarer til et måltid.

Twilight Soho Food Tour
Denne tour handler ikke om filmen Twillight og madoplevelser som vampyrer ville elske. Twilight betyder i denne sammenhæng, en aftentur i den pulsende bydel Soho. På turen kommer du væk fra de veltrådte turiststier til cafeer og restauranter, der er med til at forme byens kulinariske omdømme. Soho er præget af mange nationaliteter og denne internationale påvirkning kommer til udtryk i maden. Du kommer derfor til at vil prøve alt fra spansk Jamón til kinesiske dumplings. Dog skal man lige være opmærksom på at man skal være 18 år eller ældre for at tage på denne Twilight Tour.

Læs mere om, hvilke madoplevelser du kan forvente på turene, priser og book her