London er en stor by og rummer selvfølgelig også forlystelsesparker. Her kan du læse om tre sjove forlystelsesparker i London.

Legoland Windsor
Er som navnet antyder, den britiske udgave af Legoland. Parken minder derfor om den danske Legoland med forlystelser der er inspireret af LEGO temaet, live shows og LEGO workshops. Her er vandrutjebaner, en pirat rute og Duplo Valley for de små. Hvis man ikke kan få nok af grin, skrig og sjove forlystelser, kan man overveje at overnatte på LEGOLAND Windsor Resort Hotel med LEGO tema rum.

Info:

Legoland
Winkfield Rd, Windsor SL4 4AY

Chessington World of Adventures & Zoo
Chessington World of Adventures & Zoo består af en forlystelspark, zoo og et SEA LIFE akvarium. Forlystelsesparken består af 10 områder med hver dages tema såsom: ..xxx her kan du kaste dig ud i over 40 adrenalin-pumpende forlystelser og attraktioner, såsom rutjebaner og radiobiler. Chessington Zoo huser 1.000 dyr, herunder tigre, giraffer, pingviner og en børnezoo. I SEA LIFE akvarium kan du bl.a. se hajer, rokker og mange flere!

Info:
Chessington World of Adventures & Zoo
Leatherhead Rd, Chessington, Surrey KT9 2NE

Thorpe Park – primært for teenager og voksne
Denne forlystelsespark er for dem der er vild med adrenalin-kick og spænding! De ekstreme rutsjebaner er blandt de højeste og hurtigste i verden.
Gå ikke glip af: The Swarm – de bagerste to rækker af hvert tog vender i loopet, så du kan opleve turen baglæns. Stealth – Har den hurtigste rutsjebane acceleration i Europa og er den højeste rutsjebane i England. SAW – The Ride, inspireret af SAW gyserfilmene.

Info:
Thorpe Park
Staines Road, Chertsey, Surrey, KT16 8PN

Shrek eventyr – især for de små i alderen 6-12 år
Kom med på en tur til Kongeriget Langt, Langt Borte. Du kommer gennem ti live shows med eventyragtige-temaer fra Shrek. Oplev historiefortælling, 4D ride, speciel effekter og DreamWorks Animation.

Info:
Shrek’s Adventure
County Hall, Riverside Building, Westminster Bridge Rd, SE1 7PB

Go Ape Trent Park
Ideel udflugt for hele familien og kun 10 min. gang fra Cockfosters tube station. Har du altid drømt om at være Tarzan eller Jane, så har du muligheden for at leve drømmen ud her. Her kommer du op i træerne og kan nyde den flotte udsigt. Bevæg dig fra træ til træ via stiger, broer og ziplines.
Så fri frigør din indre Tarzan – eller Jane – men ved hjælp af seler og reb ikke lianer.
Der er nogle regler, som man skal være opmærksom på: min. 10 år, min. 1,40 høj, max. 130 kg.

Info:
Go Ape Trent Park
Cockfosters Road, EN4