Her er et udvalg over steder hvor de lidt yngre børn kan bruge deres feriepenge og hårdt optjente lommepenge. Som med alt andet i London, er der masser af muligheder. London-guide giver her otte gode bud.

Benjamin Pollock’s ToyshopLigger i Covent Garden. Her er legetøj for både børn og voksne. Legetøj er sjovt for børn og de voksne kan tage tilbage af memory lane blandt det gammeldags, traditionelle legetøj. Her sælges reproduktioner og originale legetøjsteatre fra hele verden. Her er også trælegetøj, dukketeatre og hånddukker.

Hamleys
Verdens ældste legetøjsbutik. Den er nem at finde, de flere etager tårner sig op midt på Regent Street. Her er den ene etage efter den anden med fjernstyrede biler, dukker og meget mere. Flere af de ansatte er klædt ud som kendte figurer og vil du teste et bestemt stykke legetøj er der mulighed for det.

Harrods
Harrods legetøjsafdeling, er et besøg værd og her er der også mulighed for at far kan gå rundt og kigge i madafdeling og mor i smykkeafdelingen.

Puppet Planet
Vild med dukker? Her er hyldevis af dukker på snore eller træstænger og hånddukker. Butikken har selvfølgelig et lille teater, så du kan opføre et lille stykke med dukkerne. Hvis du er på udkig efter en unik gave kan du endda bestille en “lookalike” marionet.

The Disney Store
Besøg Disney universet på Oxford Street, den største af sin slags i Europa. Her er bl.a. et 80 meter højt prinsesseslot, hvor Prinsesser optræder i vinduet. Besøg Tornerose, Mickey Mouse og alle de andre og oplev de magiske ting der sker indenfor.

The Harry Potter Shop
Ved perron 9¾ på King’s Cross Station, ligger Harry Potter butikken. Den er designet så den ligner Ollivander’s tryllestavs butik fra filmen. Her er alverdens Harry Potter merchandise – et drømme sted for en rigtig Harry potter fan. Køb alt fra tøj, krus, tryllestave og spil og meget mere.

Science Museum Shop
Museum shoppen har et stort udvalg af sjove gadgets og videnskab legetøj, der vil intriger børn (og voksne) i alle aldre.

Markeder
London har et utal af markeder og flere af dem er også for børn. Bl.a. Backyard Market der ligger på Brick Lane. Her kan du bl.a. købe nøgleringe og sjove smykker, med plastik figurer og dukker på og andre skører ting. Covent Garden Market er også en mulighed, tingene kan være lidt dyre, men her er der også underholdning i form af gademusikanter, tryllekunstnere og andre optrædende på pladsen foran. En tredje mulighed er Camden Market. Her er tøj, smykker, dimser og dutter for alle aldre! Der er mange mennesker, så hold øje med børnene inden de forsvinder ind i mængden.