Er en af Londons mest kendte shoppingsgader. Gaden går fra Marble Arch ved nordvesthjørnet af Hyde Park, gennem Oxford Circus og frem til krydset med Charing Cross Road og Tottenham Court Road.
Kommer man fra undergrunden Tottenham Court Road, bliver man først mødt af et hav af turistbutikker, der spiller højt musik og sælger alverdens ting med det engelske flag og Londons  karakteristiske røde busser trykt på. Derudover ligger Londons største Primark også her i starten af gaden. Fire etager med tøj til folk i alle aldre til priser så lave at tøjet fra Føtex, ikke engang kan følge med. Hvis du efter 2 min. op af gaden allerede er træt af larmen og det enorme menneskemylder, så kan du dreje til venstre af Soho st., hvor du kan tage en lille pause i den lille  park – Soho Square.

Hvis du derimod har mod på at forsætte op af gaden, byder Oxford Street på et hav af velkendte butikker såsom: Sarah, Mango, Topshop og H&M. Priserne ligger generelt på samme som niveau som i Danmark, dog kan noget af tøjet i Sarah og Topshop godt gå hen at være billigere end i Danmark. Den største Topshop i London er den på Oxford Street. Forsætter man videre op af gaden kan man dreje til venstre ned af Regent Street ved Oxford Circus. Her findes de dyre butikker såsom: Burberry og den største Apple Store og Ted Baker. Ellers kan resten af dagen bruges på at forsætte op af Oxford Street til centre som: Selfridges & Co. 

Blandt de mest kendte butikker langs Oxford Street findes: Varehusene Selfridges (åbnet 1909), Debenhams, John Lewis og Marks and Spencer. Virgin Megastore, en af kædens største og ældste butikker.

Tip: Det bedste tidspunkt at shoppe amok på Oxford Street er lige efter butikkerne åbner kl 9. Omkring frokost er gaden kaotisk og det samme gælder igen i peak hours kl. 17-19. Lørdag er klart den travleste dag på gaden.

Nærmeste undergrund: Oxford Circus, Tottenham Court Road, Bond Street og Marble Arch. Det kan anbefales at stå af ved Tottenham Court Road, da undergrunden ligger i starten af shoppingsgaden og så er det bare med at kæmpe sig gennem de mange butikker på gaden. Oxford Circus er placeret ca. midt på gaden.