Området omkring Civent Garden.
Covent Garden er et område i det centrale London. Både Soho og Trafalgar Square ligger i gåafstand. Området består primært af forretninger og teatre og har indgangen til Royal Opera House samt det livlige Seven Dials-område. Det er bl.a. i dette område musicalen: Lion King, Mamma Mia, Charlie og Chokolade fabrikken, Matilda og War Horse vises.


I centrum af Covent Garden ligger Covent Garden Market.
Et hyggeligt marked der byder påforretninger, caféer,  spændende madoplevelser fra  en af medboderne og boder med friske grønsager. Her er en  blanding  af dyre  butikker som Diór og Chanel, men der ligger også  butikker i den  billigere ende. Markedet er dækket af tag, så regnen burde ikke holde dig  væk.  Hver dag er der live  opførelser af klassik musik og opera inde på  markedet. Nyd  musikken over et glas vin og en let snack på restaurant  Crusting Pipe eller fra balkonen. Musikken opføres hele året fra kl 11 om  formiddagen indtil først på  aftenen.På pladsen  foran markedet er der  streetperformance, som  tiltrækker en masse opmærksomhed.

Går man op af James Street finder man hyggelige  gader med masser af  både kendte og ukendte butikker i alle prisklasser. Derudover er der flere  caféer, restauranter og klassiske engelske pubs.  Her kan man  sagtens få en hel dag til at gå. Covent Garden er især  hyggelig  i vintertiden, hvor der pyntes flot op.

Lige overfor Covent Garden Market ligger Jubilee Market. Hvis du har været i Asien vil du nok få associationer til et typisk marked i Siem Reap eller Beijing. På markedet sælges alt godt plastik skrammel, man kunne tænke sig og trøjer med alverdens print på.

coventgarden

Nærmeste undergrund: Covent Garden station er den mest centralt beliggende undergrund. Alternativt kan man tage til enten: Charing Cross station, Leicester Square station, eller Holborn station, som alle er omkring 10 minutters gang derfra.