Carnaby Street
Den hyggeligste gågade i Soho. Gaden ligger nær både Oxford Street og Regent Street. Carnaby Street er hjemsted for et utal af tøj og boligtilbehørs butikker. Gaden minder lidt om Strøget i København – en brostenbelagt gade med butikker på hver side.Her er et lækkert mix af butikker som vi har i Danmark såsom: Weekday, Vans og Monkey. Men der ligger også butikker, som ikke findes herhjemme såsom American Appeal.

Gaden byder også på caféer, restauranter og pubber. I de omkring liggende gader er der også natklubber og barer. Her kan især anbefales ”Ain’t Nothin’ But the Blues Bar” der ligger på 20 Kingly Street. Her spilles live blues musik alle ugens dage. Live musikken kan opleves: Tirsdag til fredag: kl. 20-1, Lørdag: kl. 20-2:30 og søndag: kl. 20 – 00. Mandag finder ”The Famous Monday Blues Jam” sted fra kl. 20-1. På deres hjemmeside kan man finde hvem der spiller og hvornår. 

Hvis man mere er til DJ musik og typisk klub er ”Zebrano” et godt bud. Ovenpå er der restaurant, men går man ned af trappen mødes man af høj musik, glade unge og gode drinks! Det er en mindre klub, men der er altid gang i den – både torsdag, fredag og lørdag. Adressen er: 14/16 Ganton Street. Klubben lukker ved en 1 tiden, hvilket er meget normalt for klubber i London.

Hvis man er interesseret i mere information om hvilke butikker, restauranter, barer osv. der ligger i Carnaby Street og Kingly Court så gå ind på deres hjemmeside.

Nærmeste undergrund: Oxford Circus, Piccadilly Circus (4 min.) og Tottenham Court Road (8 min.)

Kingly Court
Er en lille ’baggård’, som ligger ved siden af Carnaby Street. Kommer man fra Oxford street ligger den på venstre hånd (der er et lille skilt på Carnaby Street, der viser, når man skal dreje ind – lige mellem Kingley street og Carnaby Street). Efter at man er gået igennem en lille gang står man midt i en gård omringet af en skøn blanding af forskellige: Restauranter, barer og caféer i tre etager. Om sommeren er der åbnet i toppen for lys, luft og varme og om vinteren er den dækket til. Her kan både nydes en lækker italiensk pizza fra Pizza Pilgrims Pizzeria eller østers med et glas bobler hos Oyster House, Wright Brothers eller hvis man er i humør til autentisk indisk, caribisk eller asiatisk er dette også muligt. Derudover kan dagens afternoon tea nydes i Camilla’s Tea House, som er ranket som et af de bedste steder at få en traditionel afternoon tea i UK. Her kan vælges mellem over 100 forskellige slags te og lækre små anretninger. Folk med gluten allergi behøver ikke blive triste over de mange lækre valg, da der også er flere glutenfri muligheder. Læs mere om spisestederne og butikkerne her.

Nærmeste undergrund: Oxford Circus eller Piccadilly Circus