Hvis du ikke føler dig i julestemning, er kuren blot at besøge et eller flere af Londons julemarkeder. Sidst i november begynder de mange markeder rundt om i byen at stille op. Kom julestemningen til livs med en kop glühwein (gløgg), en pint, forlystelser og julemusik.

Christmas Market at Tate Modern
Et lille julemarked som ligger under Millennium Bridge lige ved siden af Tate Modern. Shop hjemmelavet chokolade og flødeboller, håndlavet legetøj i træ, smykker, billeder og meget mere til lyden af julemusik. Hvis shopping ikke er dig, er der selvfølgelig mulighed for at nyde en bratwurst eller en varm kop glögg.

Winter Wonderland
Ligger i Hyde Park. En stor park betyder plads til et stort julemarked. En del af parken laves i julen om til et winter wonderland, med forlystelser og masser af stande med både julegave idéer og madboder. Læs mere om julemarkedet her.

Greenwich Christmas Market
Greenwich Market omdannes i december til et julemarked med over 100 stande. Spis streetfood, drik en pint og shop løs i de mange boder med smykker, tøj, kunsthåndværker, sjove gaveidéer og meget mere. Derudover kigger julemanden forbi hver dag mellem d. 19-24 dec.

Country Living Magazine Christmas Fair
Godt nok er det ikke gratis at besøge dette julemarked. Men det er pengene værd! Her kan man snildt få en eftermiddag til at gå og der er garanti for at finde gode gaveidéer til hele familien. Få dit navn indgraveret i en sølvske, afprøv lækre køkkenknive og køb de bedste. Håndmalet porcelæn, håndlavet tasker og punge i slangeskind i pink, gul og grøn og meget mere! Selvfølgelig er der også julepynt, juletræ og alt andet der hører til.

Cologne Christmas Market
Cologne betyder Köln, som er en by i Tyskland. Det er der god grund til, at dette julemarked hedder. Markedet er inspireret af de tyske julemarkeder. Her er: Lækre delikatesser, gaveidéer, gløgg og julehygge! Markedet har det hele. Det er en del af Southbank Centre Winter Festival, så der er også en special edition af Real Food Market i nogle weekender.

Londons mange gademarkeder er selvfølgelig med på juledillen og det samme gælder Londons storcentre der både pynter op og f.eks. Westfield Shepherds Bush har også en stor skøjtehal inde i centeret i december måned – så christmas er all around.