Der er et mylder af apps til din smartphone. Her samler london-guide et lille udpluk af de apps, som hjælper dig med at finde rundt i London. Vær opmærksom på dit dataforbrug på smartphones og ipads osv. når du rejser. De fleste anvender kort, som downloades løbende. Det slider på din konto og dine batterier og uden kortene er de ubrugelige. Har du nedenstående på din app – så er du loaded til din næste London tur.

Apps til transport

Tube Map – London Underground Her får du hele tubekortet, hvor du kan zoome ind og søge på den station, du er ved, eller skal til. Fungerer i offline og er en rigtig nyttig hjælp til at holde styr på de mange tube-linjer og hvilke der er forbundet til din destination.  

 

Apps til fods

Citymapper virker i flere store byer. Giver dig et hurtigt og præcist gå-kort og samler også op på mulighederne for at snuppe offentlig transport under vejs. Kræver internetadgang (minder om den danske rejseplan).

London Official City Guide Appen er en gratis app der inkluderer: Offline kort, vejret, guides og anbefalinger af restauranter og barer. Alt kan ses uden netadgang, og spare dig derfor for en masse dyr data.   

 

Andre nyttige

Time Out hvad sker der i London lige præcis den weekend, du er der? Denne app har anbefalinger af alt fra mad til musical og shopping. Time Out fortæller, hvad der sker i dag, i morgen, i løbet af ugen eller den næste måned. Hvis du ikke ved, hvad du lige skal lave, så download appen, snup avisen i tuben eller besøg hjemmesiden.

Moves tæller dine skridt, hvor langt du cykler og løber hver dag. Hvis du bevæger dig rundt i byen uden kort og er i tvivl om, hvor du har færdet, vil du, næste gang du har net, kunne se hele din rute. Både hvor du har været, hvor lang tid du har brugt, og hvor mange kalorier du har forbrændt. Appen bruger gpsen i din telefon og fungerer derfor, selvom du har slået mobildata fra.

Currency opdateres med den nyeste kurs, når du har internetadgang, men kan også bruges i offline. Her kan du få et overblik over, hvad de ting du drømmer om at købe koster i danske kroner eller en helt tredje møntfod.

Yr.no er den all time best weather app. Den norske DMI giver dig vejrudsigten time for time og er den mest præcise efter efen erfaring. Den er altid god at have med på ferie, når der skal tages beslutning om, det er en museums eller shoppingsdag.