Det kan være sjovt at gå på opdagelse i storbyen uden et kort, da man bliver mere opmærksom på sine omgivelser, i stedet for at have snuden begravet i et kort. Men det kan nu være rart at have et kort med, hvis man skulle fare vild. Er man i London for en kort tid, er det måske også meget rart at kunne planlægge en rute, så man når det hele på listen. Du kommer langt med de gratis kort over London der bl.a. kan skaffes i lufthavnene, på undergrundsstationer og de fleste hotel receptioner.

Har du ikke været i London før, kan du næsten komme det med Google Earth. Gå på virtuel oplevelse i London på  http://www.mylondonmap.com/.

Det vigtigste er nok kortet over London underground, hvor man kan se alle tube stationerne. Så kan du altid finde den nærmeste station og finde en hurtig og nem måde at komme til den næste attraktion. Kortet kan du både få som et fysisk kort eller som app.  

Vi har fundet et lille udvalg af gode internet kort:

Kort hvor Londons attraktioner er markeret: http://www.londonpass.com/london-tourist-map/

Kort over tube-linjerne: http://content.tfl.gov.uk/standard-tube-map.pdf

Kort over alle former for transportsystemer: https://tfl.gov.uk/maps/

Her kan du downloade kort over turistattraktioner, gode gå- og cykelruter osv.: http://www.visitlondon.com/traveller-information/getting-around-london/london-maps-and-guides/free-london-travel-maps