London er tæt på.

Det tager ikke længere end 1t 55 min. at flyve til London fra København og da der, der flyver tiler er en times forskel, kan du rolig glæde dig til en ekstra time i London. Der er flere flyselskab der flyver til London.

Det er et åbent marked, så der er hele tiden ændringer. Det kan betale sig at tjekke hjemmesiderne hos flyselskaberne  eller benytte momondo, som sammenligner priserne hos de forskellige selskaber.

Fra København kan du flyve til London non-stop med: Ryanair, easyJet, Norwegian Air, British Airways og SAS.

Der er ofte meget billige flybilletter til London (550 kr. returbillet), men vær opmærksom! London har flere lufthavne og flere ligger et godt stykke fra byen. Så man skal huske at beregne transport fra lufthavnen til London med i prisen. 

Her er et kort over lufthavnene som man kan flyve til fra Danmark: 

 

Heathrow

Hvor ligger den: Ca. 25 km vest for det centrale London.

Transport til centrale London
Nemmest: Heathrow Express. Det tager 15 min. til Paddington St. En returbillet koster £40.
Billigst: Tag undergrundsbanen – The Tube. Den kører hvert femte minut. Turen tager ca. en time og koster £11 for en returbillet.  Lufthavnsbusserne til Victoria Station koster fra ca. £12 for en returbillet. Vær opmærksom på at tuben i London ikke kører hele døgnet. 

Gatwick

Hvor ligger den: Ca. 45 km syd for det centrale London.

Transport til centrale London:
Nemmest: Tag The Gatwick Express
 fra Terminal South, der kører direkte til Victoria Station ca. hver 15 min. Turen varer 30 min., og en returbillet koster £31,05. En billigere løsning er at tage Southern service, som også kører til London Victoria. Det tager omkring 35 min. og en envejsbillet starter fra £15.00. Toget kører fire gange om dagen.
Billigste: Tag lufthavnsbussen. Med easybus tager det mellem 1,5-2 timer fra Gatwick til London Victoria Coach Station. Men en envejsbillet koster også kun £1,95. 

Stansted

Hvor ligger den: Ca 65 km nordøst for det centrale London.

Transport til centrale London:
Nemmest: Tag Stansted Express. Toget kører ca. 15 min., det tager 47 min. at komme til Liverpool Street St. En returbillet koster £46,80.
Billigst: Tag lufthavnsbussen. EasyBus kører til Baker Street St. og Old. Street St. for £2,5, mens National Express kører til Victoria station for £5. Turen tager omkring 1-1,5 timer afhængig af trafikken 

London City airport

Hvor ligger den: Ca. 10 km øst for det centrale London

Transport til centrale London:
Tag den førerløse Docklands Light Railway (DLR). Toget kører med 8 til 15 min. mellemrum og med stop på bl.a. Canning Town, Stratford og Bank, hvor man kan skifte til undergrundsbanen. En taxa fra lufthavnen til Victoria Station koster ca. £30.

Luton Airport

Hvor ligger den: Ca. 55 km nord for det centrale London

Transport til centrale London:
Nemmest: Der er flere forskellige togmuligheder til central London. Priserne svinger mellem £9-26,60 og tager mellem 20-60 min. East Midlands Trains stopper ved St Pancras International (lige ved Kings Cross). En anden mulighed er Thameslink. Toget stopper flere steder i central London: Blackfriars, City Thameslink, Farringdon and St Pancras International. Dog skal man tage en shuttle bus fra Luton Airport terminal til Luton Airport Parkway train station. Den koster £1,60 og tager ca. 10 min. Samlet tager turen ca. 40 min. og Thameslink kører ca. hver 10. min. i dagstimerne og en gang i timen om natten 
Billigst: Tag lufthavnsbussen. EasyBus kører til Commercial St (Liverpool Street st,). og Victoria for £2,5. Turen tager omkring 1-1,5 timer afhængig af trafikken 

Generelt anbefales det at købe togbillet/busbillet/oyster-card hjemmefra så sparer man tid på ikke at skulle stå i kø. En tid som i stedet kan bruges på noget sjovere, nemlig at udforske London.

Derudover stiger priserne på easybus billetterne, jo tættere man kommer på på rejsedatoen. Så hvis du vil med bussen, så bestil hurtigst muligt.