I London kan du bo på mange forskellige måder. Siderne her er en lille guide til at finde det sted, der passer bedst til dit behov og din pengepung. London er den dyreste by i verden, så det er ingen overraskelse, at få tag over hovedet kan være lidt pebret. Der er muligheder for at bo okay billigt i London, men hvis man vil er der også utrolig dyre alternativer.

Billigt betyder, at du i London kan finde overnatning for omkring 15 pund eller 150 kroner pr. person per nat. Men da London er en stor by, er det en god idé at indsætte adressen på hotellet i google maps og se hvor det ligger i byen. Man kan nemlig godt bo i London og samtidig have en 1-1,5 timer med offentlig transport til centrum. Derudover er det en god idé at læse om bydelen, så du ikke havner i et stille villakvarter i Chelsea, hvis du mere er til vild natteliv og omvendt.

Her er lidt om de forskellige muligheder

Lej en engelsk ferielejlighed eller privat værelse. Besøg Airbnb.dk

Bo på hotel. Her kan du finde hoteller fra det dyre Savoy hotel til de ydmygeste sidegade
hoteller i Hackney. Tjek evt. på hotels.com eller expedia 

Hvis man er nysgerrig eller har vundet i Lotto, kan man her læse om de dyreste hoteller i London
og gå direkte til booking siden.

Bo på Hostel. Her er det nogle steder muligt at få privat værelse, dele med 4, 6, 8 og andre har
helt op til 10 mandsværelser. Hostel kan være en god idé, særligt for unge og studerende, hvor pengepungen i forvejen er træng. Man kan sagtens finde fine værelser meget centralt i London til fornuftig pris. Særligt kan St Christopher’s Inn
og Palmer Lodge anbefales. Begge steder starter prisen fra 16 pund pr. person pr. nat. Læs mere om de 10 bedste Hostels i London her.

Find et hostel på: Hostelworld   

God tur og god nat.