Soho er Londons hotspot. Teknisk set ikke sin egen bydel, for det er City of Westminster. Soho er lille, hipt multikulturelt område med industri, handel, kultur og underholdning. Her bor rige og fattige. Her er klubber, dyre restauranter, pubber, sex butikker og China Town. Det er svært at undgå Soho.

Soho er omkring en kvadratmil omgrænset af Oxford Street, Regent Street, Leicester Square og Charing Cross Road.Der er lidt diskussion om, hvorvidt Gerrard street med China Town er en del af Soho eller noget andet. Der er ingen officielle afgrænsninger.

Udtrykket Soho menes at være et gammelt jagt eller krigsråb. Der er også Soho i Hongkong og New York (hvor de mener, at det betyder SOuth of HOuston Street) samt i Malaga og Buenos Aires. I 1800-tallet var det et område for aristokrater, i 1900-tallet var det overtaget af prostituerede, teatre og barer – et fashionabelt område for intellektuelle, forfattere og kunstnere. Men området er blevet noget pænere omend fortsat aktivt. Du kan dog stadig købe fashionabelt, frækt undertøj i Agent Provocateur i 6 Broadwick Street – og sex butikker og bordeller blander sig stadig i bybilledet.

Soho Square et et secret-tip, for på en varm og travl sommerdag giver den lille stille park god mulighed for et ånderum. Soho Square er en af byens mest attraktive adresser.

I Denmark Street holder popmuisikken til og Six Pistols boede i nr. 6 Denmark Street. Beatles, Elton John, Queen, David Bowie, Jimmi Hendrix, Rolling Stones og Donovan har indspillet her. Sangen “Lola” af kinks referer til Sohos sex industri. Her er stadig butikker, som sælger musikinstrumenter eller musik.

Berwick Street har pladebutikker og tøjbutikker og et lille gademarked i hverdagene og lørdag. Carnaby Street var en kort årgang i 1960erne modecentrum, men nu mest junk. Deanstreet – her boede Karl Marx i nr. 54 Gerrard street og gaderne omkring er hjem for China Town. Gå en tur gennem gaderne, spis lidt street food og se udsædvanlige ting som fladtrykte ænder i de kinesiske supermarkeder. Vær her, når kineserne fejrer nytår. Old Compton Street er i centrum for Soho’s bøssekvarter

Du kommer nemt ind i Soho fra stationerne Oxford Circus, Piccadilly Circus, Tottenham Court Road, Leicester Square and Covent Garden.