Særligt i centrum af London omkring Leicester Square, ligger den ene storslåede musicaloplevelse klods op af den næste. Der er musicalopsætninger alle ugens syv dage både om eftermiddagen og aftenen, så der er rig mulighed for at få plads til lige den musical du har lyst til at se og evt. give børnene en god oplevelse, som ikke behøver at foregå efter sengetid.

Oplevelsen behøver ikke være dyr. De store musicals såsom ”The Lion King” og ”Cats” ligger i den lidt dyre ende. Men bl.a. ”Phantom of the Opera”, ”Wicked” og “Thriller” kan man få billetter helt ned til 15 pund pr. stk. Bestil billetter i så god tid som muligt, så du når at få fat i de billige billetter! Det kan være værd at tjekke på både musicalens egen hjemmeside og på de her hjemmesider:

Hvis du er for sent ude, kan du tage chancen på kontoret TKTSsom er et lille ”boks kontor” midt på Leicester Square. Her kan du købe last minute tickets og få billetten billigt. Dog er det ikke sikkert, der er sæder ledige ved siden af hinanden, eller at der er nok billetter til hele flokken.