London er det nye Hollywood. Filmpremierer afholdes ofte i London i biograferne på Leicester Square med rød løber, kendte skuespillere og tusinde af fans.
Der ligger tre kæmpe biografer på Leicester Square:

London er jo en STORby, så hvis du ikke har behov for at sidde i de samme sale, som premierne finder sted i, er der mange andre biografer at vælge imellem. Og der er helt sikkert en tæt på. Klik her og find en biograf tæt på dit London område.
London har også en række alternative biografmuligheder. Så er du interesseret i en anderledes oplevelse, kunne en af de her måske være en mulighed:

Rooftop Cinema – Queen of Hoxton
Er du en af dem, der får dårlig samvittighed over at sidde indendørs og se en film, når det er dejligt vejr? Queen of Hoxton i Shoreditch har fundet løsningen. Her kan du nyde filmoplevelsen under åben himmel på Queen of Hoxton’s tagterrasse. Man kunne være nervøs for støj fra de travle gader, men det løses fint med de trådløse hovedtelefoner, du får udleveret. Så kan du nyde en filmklassikere med udsigt til Londons skyskrabere. 
Biografen har åbent fem dage om ugen i sommermånederne. Bliver du sulten, står grillmesteren klar med grillede steaks og burgere og i baren kan du købe mojotos og japanske øl. Queen of Hoxton’s bar og grill har åbent hele året. Så hvis du mangler et sted at gå ud, kan det varmt anbefales! 

Læs mere her

Tell no one … Secret Cinema
Der er en god grund til, at det kaldes secret (red. hemmelig) cinema. Én gang om måneden vises der en film med en hemmelig titel og et hemmeligt sted i London. Stedet forbliver hemmeligt, da adressen skifter fra gang til gang. Adressen er ikke tilfældig, men nøje udvalgt og dekorereret så det passer til filmen.
Adressen bliver offentliggjort på selve dagen for forestillingen, og kun til dem der har skrevet sig op til arrangementet. Skriv dig op til en unik filmoplevelseher.

Et tip
Biografen Genesis i White Chapel er en lille hyggelig biografen med få sale. Priserne er afhænger af, hvilken dag på ugen du vil i biografen og svinger mellem 4-9 pund. Man kan også vælge at give lidt mere for billetten, 8-13 pund, men så får du også en luksus biografsoplevelse. Sofaer, tæpper, drink service ved bordene med en række drinks og snacks. Nede i foyeren finder du en god kaffebar og lænesofaer du kan slå dig tilbage i, inden filmen starter.