Generelt
Nogle natklubber har en dress code, så tjek evt. klubbens hjemmeside inden I tager afsted. En god idé er at tage nogenlunde pænt tøj på. Lad din hoodie (hættetrøje) og sportstøjet blive hjemme. Husk kontanter. De fleste steder har de et minimum beløb på 20 pund for at bruge dankort.  

Cargo
Ligger under jernbanen. Her spilles: Club Classics, R’n’B, Hip-Hop, House & Pop. Der er happy hour mandag til fredag fra kl. 16-20. Aldersgrænsen er 18+.

Info
Cargo
83 Rivington St, Shoreditch,
London EC2A 3AY

Nærmeste undergrund: Old Street (Exit 2) eller Shoreditch High Street station.

Corsica Studios
Består af to rum med live musik og en bar. Stedet er populært blandt studerende og kunstner typer. Musikgenren er primært dubstep og garage. Her kan du gå på opdagelse i nye, spændende og eksperimenterende lyde.

Info
Corsica Studios
4/5 Elephant Road,
London, SE17 1LB

Nærmeste undergrund: Elephant and Castle

Egg London
En stilfuldt klub fordelt på tre etager. Musikken er house og techno og stedet minder om en Ibiza klub. Særligt gårdhaven får stedet til at skille sig ud fra andre klubber. Her kan weekenden sættes i gang med et brag og DJ’en spiller til den lyse morgen. Aldersgrænsen er 18+.

Info
Egg London  
200 York Way,
London – N7 9AX

Nærmeste undergrund: Elephant and Castle King’s Cross/St Pancras og Caledonian Road

Electric Brixton
Her kan danses til drum’n’bass og elektronisk musik. Derudover optræder kendte DJ’s og der arrangeres flere live koncerter. Aldersgrænsen er 18+. Men nogle events tillader 14+, hvis de følges med en person over 18.

Info:
Electric Brixton
Town Hall Parade,
London SW2 1RJ

Nærmeste undergrund: Brixton

Fabric
Nok en af de fedeste klubber i London. Men man skal være forberedt på det vildeste techno, elektroniske, house, dub-techno musik. DJ’en går amok på scenen og dansegulvet er proppet med festglade mennesker. Her kan du feste igennem både: Fredag, lørdag og søndag nat. Aldersgrænsen er 18+.

Info:
Fabric
77A Charterhouse St,
London EC1M 6HJ

Nærmeste undergrund: Farringdon

Heaven
Tre etager klub midt i London med vildt lysshow i det store rum. Stedet er primært for homoseksuelle, men her er plads til alle! Der er live musik, events og temaaftener. Eksempelvis: G-A-Y’s Porn Idol and Camp Attack og Heaven Saturdays gay night.

Info:
Heaven
Under The Arches, Villiers Street,
London, WC2N 6NG

Nærmeste undergrund: Charing Cross

KOKO
Ligger i Camden. Camden er en god blanding af forskellige kulturer og typer og det går igen i musikken på KOKO. Alle genrer spilles fra: Rock og pop til blues og dance music. Der er live musik og DJ nights. Særligt populær er: Buttoned Down Disco, Guilty Pleasures, and Club NME. Aldersgrænsen er 18+.

Info:
KOKO
1A Camden High Street,
London, NW1 7JE

Nærmeste undergrund: Mornington Crescent Tube og Camden town Station

Ministry of Sound
Fire barer og fire dansegulve spilles op af techno og house musik. Book billetter i forvejen og kom tidligt for at undgå lange køer. Aldersgrænsen er 18+.

Info:
Ministry of Sound
103 Gaunt Street,
London, SE1 6DP

Nærmeste undergrund: Elephant & Castle tube station.

XOYO
Vild natklub lige ved rundkørslen ved Old Street St i Shoreditch. Stedet er kendt for at være banebrydende med kunstnere og DJs. Her kan du danse til den lyse morgen. Aldersgrænsen er 18+.

Info:
XOYO
32-37 Cowper Street, Shoreditch,
London, EC2A 4AP

Nærmeste undergrund: Old Street Tube station