Queen of Hoxton
De to etager byder på pub, club og barbacue på deres hyggelige rooftop. Her kan du både danse natten væk, eller nyde nogle øl sammen med en burger med en bøf frisk fra grillen! I weekenderne spilles disko/house musik, men i løbet af ugen åbner stedet bl.a. op for film aftener. Forevig din aften i deres photobooth og få billederne sendt til din mail.
Queen of Hoxton kan helt sikkert anbefales for en god aften ude. Om man er til en chill aften eller en større fest.

Info
1 Curtain Rd
London
EC2A 3JX 

Brewdog
Her handler det om øl. Mange forskellige slags special øl. Priserne er i den dyre ende, så køb evt. half-pints så man kan smage lidt forskelligt. 6,5% er den laveste alkoholprocent på stedet, hvilket måske også taler for de halve pints. Der er da også en enkel øl på menukortet fra et dansk bryggeri – Mikkeller. 

Info
Bethnal Green Road
London
E1 6LA 

Happiness Forgets
Meget populær bar og som også roses til skyerne af magasinet TimeOut, der bl.a. skriver om stedet ”One of the best bars in east London – or in all of London, for that matter.” Fantastiske drinks og uovertruffen service. Stedets popularitet betyder også, at dette ikke er en bar, man lige vader ind på. Bestil bord i forvejen også selvom det ikke er fredag eller lørdag. Det er ikke en dansebar, så kom og nyd en innovativ lækker drink og forsæt videre i byen. Der er utallige barer i området.

Info
8-9 Hoxton Square 
London 
N1 6NU 

Nightjar 
Stedets popularitet opleves allerede inden du træder ind på baren. Du er nemlig nødt til at booke online for at få et bord, og bliver trukket på dankortet, hvis du ikke møder op. Men stedet er stadig et besøg værd. Her er live musik hver aften, behagelige siddepladser og interessante og sjove cocktails som er inddelt efter forskellige historiske perioder. Hvis du ikke er meget til at eksperimenterer med nye drinks, så bare rolig. Bartenderen laver også lækre klassiske drinks. 

Info
129 City Road 
London 
EC1V 1JB 

Callooh Callay
En af de første cocktails barer i Shoreditch. Her er toilettet gemt bag en hemmelig dør i væggen, drinksene har navne som: Count of monkey cristo og Tall and Oats og stedet har en sjov blanding af gamle og nye møbler. Her kan du nyde både øl, klassiske drinks, men også kaste dig ud i nye innovative drinks. Her er viben sjov, men stadig stilfuld. Et cosy sted for dig og dine venner.   

Info
65 Rivington Street
London
EC2A 3AY